Köket NederlandsKöket svenska Facebook


     open on friday nights

Starters :

Fried onion rings with garlic sauce         40,-
Friterade lökringar med vitlökssås
Garlic bread                                              40,-
Vitlöksbröd       
BBQ chicken wings with chili ketchup   60,-
Marinerade kycklingvingar med chili ketchup

The Original  inspired  Burgers :
Louis’ Lunch Burger sandwich, medium rare with onion & tomato
135,-
The World Famous Billy Goat Tavern double cheezborger
with American cheddar, onions & pickles, No Fries – Chips!
149,-
Dyers deepfried burger with onions, musterd, pickles & black pepper
149,-
Mr. Bartleys Boston Gourmet burger XL
149,-
The Holeman & Finch Public house double cheeseburger with
sweet red onion, American cheddar & Bostonpickles
149,-

 
Kids meny (upp till 12 år):
Hamburgare med tomat, gurka, dressing & pommes frites  75,-
Kycklingburgare med tomat, gurka, dressing & pommes frites  75,-
Chicken nuggets med dressing & pommes frites  75,-

The Special  Burgers:
Vegetarian vegetable burger        125,-
grönsaksburgare toppad med stekt zuchinni, lök, champinjoner, tomat & mango rajadressing
French Fish burger                       140,-
Fiskburgare toppad med avokado, baby spenat, tomat, gurka, lök,
dill & citronmayonnaise
           
African inspired Ostrich burger   149,-
Strutsburgare toppad med tomat, lök, bobotie dressing & därtill
friterad sötpotatis strips

Indian Chicken-curry burger        149,-
Kycklingburgare toppad med chili, paprika, rödlök, vitlök, koriander & masala currydressing
Chinese Szechuan Pepperburger  155,-
Spicy nötfärsburgare smaksatt med szechuan peppar, tomat, lök & oystersauce dressing
Swedish dark forest Mooseburger 195,-
Älgfärsburgare med kantareller, enbär, bacon, Västerbottenost, tomat, rödlök & sweet lingondressing


A Something Very Very Special Burger:
*serves only at 19.00  and only to maximum 6
  persons on each night!

The Pied du Cochon inspired burger by Chef Martin Picard, QC,
200 grams Angus burger with Foie gras, portwine mayonnaise, portwine shallots, maple infused bacon & cheddar, on a brioche bun
275,-
En riktig specialare, inspirerat av Chef Martin Picard från The Pied du Cochon Sugar Shack, Québec, Canada.
200 grams Angusburgare med gåslever, portvinsmayonnaise och portvinstekt schalottenlök, maple sirap stekt bacon & cheddar ost, serveras i ett brioche-bröd.

The Other Meals :
The Original Caesar salad with chicken              125,-
Caesarsallad med kycklingfilé, romansallad, bacon, krutonger, parmesanost & caesardressing
The Original Caesar salad with shrimps             125,-
Caesarsallad med räkor, romansallad, bacon, krutonger, parmesanost & caesardressing
Classic Spare ribs with Bulls-Eye Texas sauce   150,-
Marinerade spareribs med sweetchili- & honungglaze, Bulls-Eye sås & pommes frites
Grilled Hereford entrecôte with garlic- & chivebutter   180,-
Grillad Hereford entrecôte med vitlök- & gräslöksmör, stekt lök & klyft potatis

Desserts :
Muffin tulip with apple & cinnamom                     40,-
Muffin med äpple & kanel
The Rocky Road dessert                                         55,-
Rocky Road bakelse med choklad, mandel, karamellkräm, kolasås & marshmallows
Chocolate & coconut cake                                       55,-
Choklad- & kokoskaka med vaniljsås                  
Chocolate pastry & vanilla icecream                       55,-
Krispig chokladstång med vaniljglass

sitemap Publiceringsverktyg: KEYnet - Informationscentralen