Köket NederlandsKöket svenska Facebook

Villkor för catering

Beställningsrutiner
Vi vill gärna att ni ska boka i så god tid som möjligt. Förändringar av er beställning bör
meddelas fyra arbetsdagar innan beställningsdag.
Ni är självklart välkomna att komma med er förfrågan på kortare varsel  men vi kan inte
garantera att vi kan erbjuda exakt det ni önskar beroende på råvaruleveranser. 

Kvalitetskontroll catering
för att kunna garantera optimal matsäkerhet och spårning inom vår HACCP norm,
även upp till 4 dagar efter genomfört arrangemang
är vi vid matleveranser i samband med större cateringsammanhang förpliktad till kunden
att skicka in prover av den tillagade maten till kontrollerande instans.
Kostnader för kontrollen beräknas vidare till kund om inte annat är överenskommen.

Blir ni fler
Erfarenheten har lärt oss att det kan vara svårt ibland att beräkna exakt antal gäster,
men om ni meddela oss ändringar i antal eller upplägg senast fyra dagar innan leveransdatum
har vi möjlighet att göra visa anpassningar.

Avbeställning
Avbeställning ska ske fem arbetsdagar innan överenskommen leveransdatum.
Observera att om återbud ske 3 dagar eller senare innan avtalad leveransdatum
debiteras 75% av beställningskostnader.

Betalningsvillkor
Räkning betalas kontant eller via faktura enligt överenskommelse med 10 dagars betalning,
dröjsmålsränta 14% Vid större arrangemang debiteras 50% à conto
 
Transporter
Kostnader för transport tillkommer i enlighet med antal mil till leveransadress

Personal
Vi hjälper gärna till med personal.
Vid behov av serveringspersonal  räknar vi generellt  med
en person vid servering för 10 gäster i samband med sittande arrangemang,
och en person för 20 gäster vid buffé arrangemang.
Vid behov av kökspersonal räknar vi generellt med
en person till 20 gäster vid sittande arrangemang,
och en person till 40 gäster vid buffé arrangemang.

Vardagar mellan 06.00-18.00
375,- (ex moms)
Vardagar efter 18.00 samt festdagar och helger
425,-  (ex moms)
Priserna är per timme och person
OB- evt. ersättning tillkommer enligt gällande kollektivavtal 

Tid räknas från att personalen  lämnar våra lokaler tills att de är tillbaka.
Minimum debitering 4 timmar.

 

sitemap Publiceringsverktyg: KEYnet - Informationscentralen